skip to Main Content

WermKon räddar liv

WermKon säkerställer att all din personal har relevant och uppdaterad kunskap inom t ex hjärt- och lungräddning, L-ABC, hjärtstartare, Heta Arbeten mm. Vi erbjuder dig som kund ett upplägg väl anpassat till er verksamhet och era behov. Utbildning är färskvara och behöver hållas uppdaterad och vi lägger gärna upp en långsiktig plan.

Vi vänder oss till företag inom alla branscher för att skapa trygga arbetsplatser genom välutbildade medarbetare som kan rädda liv.

REFERENSPROJEKT

BillerudKorsnäs, Gruvön 

WermKon har levererat både koordinatorer, HSE och Utbildning till bygget av Europas mest moderna kartongmaskin, ett projekt med budget på ca 7 mkr. Vi har varit med sen projektstart som projektkoordinator för bygge av databas för hela projektet Next Generation. Uppdraget gick till WermKon på rekommendation från ÅF där vi tidigare byggt upp databas.

Detta ledde till att även HSE efterfrågades från WermKon och där har vi haft som mest 7 konsulter. WermKon har levererat utbildningar i Heta Arbeten, HLR mm samt även varit anlitade som utbildningskoordinator till maskinutbildningarna vilket är ett omfattande koordineringsuppdrag.

Back To Top